Organmassage i Kalundborg

Hvad er organmassage?

Ved organmassage arbejder man med at forbedre maven, leveren og andre organers bevægelser. Hvert organ har sin egen bevægelsesbane, og de bevæger sig 7 gange i minuttet.

Ligesom alt andet i kroppen skal organerne kunne bevæge sig frit, hvis de skal fungere optimalt. Hvis organernes bevægelse begrænses, mindskes deres evne til at ”klare det daglige arbejde” også.

Behandlingen består af blid massage på maven. Gennem massagen løsnes spændinger omkring organerne, hvorved de får deres bevægelighed tilbage. På den måde kan man få organerne til at arbejde optimalt igen.

Hvad hjælper organmassage på?

Behandlingen hjælper med at få organerne til at fungere optimalt, hvilket kan hjælpe med at genoprette og vedligeholde dit helbred.

Organernes funktion er tæt forbundet med vores almene velvære, hvorfor behandlingen kan være med til at give os mere energi og skabe en større velvære.

Hvem kan have gavn af organmassage?

Behandlingen kan gavne alle lige fra spædbørn til teenagere og ældre.

Vi sidder i dag meget ned både på vores arbejde og i vores fritid. Det kan være med til at reducere organernes bevægelighed, hvilket kan være med til at sænke vores sundhedsniveau.

Derfor kan mange mennesker have gavn af behandlingen til at genoprette eller vedligeholde deres sundhedsniveau. På den måde kan behandlingen være med til generelt at give os en bedre velvære.​

Har du brug for organmassage?

Skal jeg hjælpe dig med at få dine organer til at fungere optimalt igen, så du kan få mere velvære i din dagligdag? Hos Tove Kristensen hjælper jeg dig med at finde den behandling, der virker for dig. Jeg erfaring inden for både zoneterapiKranio-Sakral Terapi og triggerpunktsterapi, hvilket jeg kan trække på, for at finde den helt rigtige behandling til dig.

Kontakt

Skal jeg hjælpe dig? Så ring til mig på 24 26 46 54, så finder vi sammen den behandling, du har brug for.​

Uddannelse

KST-Akademiet v/Trine Rosenberg
Organmassage I, II
Bindevævsmassage

Kontaktformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Info