Biodynamisk kranio-sakral terapi i Kalundborg​

Hvad er biodynamisk kranio-sakral terapi?

BKST er en dybdegående behandlingsform, som er mere blid end almindelig Kranio-Sakral Terapi. Formålet med behandlingen er at lytte til din krops sundhed, som er det, der ligger bag dine symptomer.

Fordi behandlingen arbejder så dybt, skal man være indstillet på, at der skal flere behandlinger til, før kroppen er klar til at blive afspændt. Men allerede efter første behandling kan kroppen føles rolig og afspændt. Resultatet er mere langtidsholdbar og føles befriende.​

Hvad hjælper bkst på?

Behandlingen hjælper med at afspænde både fysisk og psykisk, og den arbejder sammen med kroppens egen selvhelbredelse, for at aktivere denne.

Det kan være med til at fjerne eller reducere alle slags belastninger. Både fysisk og psykisk.

Hvem kan have gavn af bkst?

Alle kan have gavn af BKST, da behandlingen hjælper med at fjerne både fysiske og psykiske belastninger eller traumer. Det kan både være belastninger, man er bevidst om, eller som er ukendte for en.

Hvis du vil vide mere om BKST, kan du se denne video, hvor Anni fra Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi fortæller om behandlingsformen.

Kontakt

Skal jeg hjælpe dig med at slippe af med dine fysiske og psykiske belastninger? Så ring og bestil en tid på 24 26 46 54.

Jeg ser hele mennesket. Det vil sige, at jeg både ser på de psykiske og de fysiske dele, da psyken spiller en stor rolle for vores fysiske velvære – og omvendt.

Derfor starter en behandling hos Tove Kristensen altid med en samtale om dine problemer, så vi kan finde den helt rigtige behandling til dig. Hvad enten det er Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, ZoneterapiSedona Terapi eller organmassage.

Uddannelse:

Craniosacral Boidynamics Bridging Course v/ Katherine Ukleja

Kontaktformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Info