Zoneterapi i Kalundborg​

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en af de mest anvendte alternative behandlingsformer.

Behandlingen er baseret på, at der på og under fødderne er et kort over hele kroppen. Det betyder, at hver fodzone svarer til et bestemt område i kroppen.

Det vil sige, at alle muskler og organer har sin egen “refleks-zone” på foden. Ved at påvirke disse zoner med en bestemt trykketeknik kan man aktivere de tilhørerende organer.​

Hvad hjælper zoneterapi på?

Behandlingen hjælper til at løsne spændinger i organer og muskler. Zonerne er ofte ømme, hvilket er et tegn på ophobede affaldsstoffer og nedsat funktion. Behandlingen udrenser disse affaldsstoffer og genopretter balancen.

Zoneterapi kan anvendes til at behandle både akutte og kroniske sygdomme, samt til at øge velvære og styrke helbredet.​

Hvem kan få glæde af zoneterapi?

Behandlingen kan anvendes af mennesker i alle aldre, uanset om det drejer sig om spædbørn, voksne eller ældre.

Behandlingen består af blide tryk og massage på fødderne. Det gør derfor ikke ondt at få foretaget en behandling.

Har du brug for zoneterapi?

Døjer du med et problem, som sundhedsvæsenet ikke kan hjælpe dig af med? Så kan det være, at du kan finde hjælp i den alternative behandling.

I alternativ behandling ser vi mennesket som et hele. Det betyder, at vi både ser på de fysiske og de psykiske dele, da vi ved, at psyken spiller en stor rolle for ens fysiske velvære.

Når du bestiller tid til behandling hos mig, tager vi en snak om dit problem, så vi kan finde den rette behandling til dig, hvad enten du har brug for zoneterapi, Kranio-Sakral Terapiorganmassage eller andet.

KONTAKT

Skal jeg hjælpe dig til større velvære? Uanset om det er i forbindelse med sygdom, eller du blot ønsker at styrke dit helbred, står jeg klar til at hjælpe dig. Så ring og bestil en tid på 24 26 46 54.

Uddannelse – zoneterapi

CASU (Center for Alternative Sundhedsuddannelser) v/Susanne Løfgren

Dit Alternativ v/ Christian Slot – Muskulær Zoneterapi

Kontaktformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Info