Kranio-sakral terapi i Kalundborg og Vestsjælland

Hvad er kranio-sakral terapi?

Ved Kranio-Sakral Terapi behandles det kranio-sakrale system ved hjælp af blide tryk og massage.

Det kranio-sakrale system består af knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet, og alt derimellem lige fra centralnervesystemet til hjernen og de membraner, der holder den på plads.

Kranio-Sakral Terapi er en blid og behagelig behandlingsform, som søger at fjerne spændinger i kroppen. Det gøres ved at arbejde med kroppens egne ressourcer, så kroppen påvirkes til selvhelbredelse.

Hvad hjælper kranio-sakral terapi?

Ved hjælp af lette tryk på bestemte steder i ansigtet, på rygsøjlen og på korsbenet genopretter behandlingen eventuelle skævheder på centralnervesystemet og sænker kroppens stressniveau.

Der arbejdes med knogler, membraner, hjernevæske, muskler, bindevæv og organer, som alle har indflydelse på kroppens nerve-, immun- og hormonsystem.

Behandlingen kan derfor hjælpe kroppen til en bedre holdning og til at reducere smerter.

Hvem kan få glæde af kranio-sakral terapi?

Alle kan have gavn af behandlingsformen. Lige fra spædbørn og børn til voksne og ældre.

Ved behandlingen anvendes altid blide tryk, så det aldrig gør ondt at få foretaget en behandling. Langt de fleste af patienterne oplever behandlingen som meget blid, og som meget nærværende, hvor de har mulighed for at slappe helt af, og finde den indre ro.

Kontakt

Har du et problem, som du gerne vil have behandlet?

Uanset om det er nødvendigt med Kranio-Sakral Terapi, eller om for eksempel zoneterapi er bedre til netop dit problem, hjælper jeg dig gerne. Ring og bestil tid på 24 26 46 54. Er du i tvivl om hvilken terapiform, som passer bedst? Det er ingen hindring. På den første session tager vi en snak, og her vil jeg hjælpe med at guide dig til den bedst egnede terapi.

Uddannelse

KST-Akademiet v/Trine Rosenberg
KST I, II, III, IV, V, VI
Børn og KST I,II
Ret Ryg og Nakke I, II, III
Upledger Institute Scandinavia
KST I, II
Somatic Emotional Release I, II
KIWI-Terapi
Børn og KST I, II

Kontaktformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Info