Triggerpunkts­terapi i Kalundborg

Hvad er triggerpunktsterapi?

Triggerpunkter er små mælkesyreophobninger i muskelvævet, som er opstået ved nedsat ilttilførelse. Årsagerne til, at der opstår triggerpunkter kan være akutte skader på væv og led, eller det kan være resultatet af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Nogle muskler har kun et triggerpunkt, mens andre har flere. Området ved et triggerpunkt kan føles hårdt og stramt.

Hvad hjælper triggerpunktsterapi på?

Ved triggerpunktsterapi trykker man på musklernes triggerpunkter for at behandle smerter. Ved at trykke og strække musklerne frigiver kroppen forskellige stoffer som endorfiner og histaminer, som er med til at lindre smerte og gøre musklerne mere smidige.

Behandlingen er derfor med til at øge blodgennemstrømningen, hvorved der tilføres ilt og næring til musklen. Det gør det muligt for musklen at slappe af, og smerten fortager sig.

Formålet med behandlingen er at få triggerpunkterne til at holde op med at give smerter eller at lindre smerterne.

Hvem kan have gavn af triggerpunktsterapi?

Alle, der på den ene eller anden måde har problemer med muskel- og ledsmerter, eller som døjer med spændinger i kroppen, kan have gavn af behandlingen.​

Kontakt

Skal jeg hjælpe dig af med dine smerter og spændinger? Så ring og bestil en tid på 24 26 46 54. Er du i tvivl om, hvilken behandling du har brug for? Vi starter altid med en snak om dine problemer, så vi kan finde den helt rigtige behandling til dig. Måske passer zoneterapiorganmassage eller kranio-sakral terapi bedre til dine problemer.

Uddannelse:

Massagegalleriet v/ Susanne Djørup

Kontaktformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Info