SEDONA TERAPI I KALUNDBORG

HVAD ER SEDONA TERAPI?

Sedona Terapi er en enkel teknik til at give slip på negative tanker og følelser og frigøre sig fra uhensigtsmæssig adfærdsmønstre. Teknikken er udviklet af amerikaneren Lester Levenson i begyndelsen af 1950’erne, og den er opkaldt efter et område i det sydvestlige USA.

Teknikken består i, at du koncentrerer dig om den tanke, følelse eller adfærd, du gerne vil slippe af med. På den måde, kommer du til at mærke, hvad tanken, følelsen eller adfærden gør ved dig. Dernæst handler det om at finde ud af, om og hvornår man er klar til at give slip på følelsen ved at besvare 3 simple spørgsmål.

Når du giver din krop lov til at mærke, hvad tanken, følelsen eller adfærden gør ved dig, giver du din hjerne mulighed for at bearbejde den. Hvis ikke du kan mærke dette, kan din hjerne ikke bearbejde det.

Det er ikke nødvendigt, at du kan sætte ord på. Det vigtigste er blot, at du kan mærke det.

SEDONA KAN BL.A. HJÆLPE PÅ

Stress

Lettere depressioner

Angst

Andre uhensigtsmæssige følelser

HVAD KAN SEDONA TERAPI HJÆLPE PÅ?

Ofte håndterer man negative følelser og tanker ved enten at lukke af for dem eller ved at afreagere voldsomt. Men den bedste løsning er ofte at kunne give slip på disse tanker og følelser.


Sedona Terapi er en teknik til at give slip på disse uhensigtsmæssige tanker, følelser og adfærd. Teknikken kan blandt andet være med til at hjælpe i forbindelse med depression, angst eller stress.

HVEM KAN HAVE GAVN AF SEDONA TERAPI?

Alle, der på den ene eller anden måde har uhensigtsmæssige og negative følelser, tanker og adfærdsmønstre, kan have gavn af Sedona Terapi.


Det eneste det kræver er, at man giver sig selv lov til at lukke op for følelserne, så man kan bearbejde dem.

KONTAKT

Skal jeg hjælpe dig med at komme af med dine uhensigtsmæssige tanker, følelser og adfærd? Så ring og bestil en tid hos mig på 24 26 46 54.


I alternativ behandling ser vi hele mennesket, både den fysiske og den psykiske del. Derfor har jeg også værktøjerne til at kombinere forskellige behandlinger, så du kan få både fysisk og psykisk velvære. Foruden Sedona Terapi udfører jeg derfor også Kranio-Sakral Terapi, zoneterapi og triggerpunktsterapi.


UDDANNELSE – SEDONA TERAPI

Institut Meulengrath v/ Karl Christian Meulengrath

KONTAKTFORMULAR

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt